Tack älskade :D

Tack, tack tusen Jane (L)

Man kan stöta på människor som är egoister när de upptäcker nya häftiga grejer. Men inte du, du är unik. Snäll och hjälpsam, en älskvärd person. Tack, jag kan inte tacka dig nog. Jag är superduperlycklig *Du gjorde min dag*.
Gå in på Bombshellbitch.tk och få också en egen domän 😀 (Hon guidar)
Note: Min gamla adress finns kvar, men kommer att skriva den nya hela tiden. Jag tror också att det blir enklare för er att komma ihåg Galenkanin.tk än Galenkanin.blogspot.com. Även fast jag är så van vid att skriva den andra.

3 reaktioner till “Tack älskade :D

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s