En Ängel

Lilla Neko har varit så otroligt duktig idag hos veterinären, både på dit och hem vägen. Han fick vaccinerades och mår jättebra. Sedan hemma så fick han en avmaskningstablett och den svalde han direkt. Hur stolt kan man vara på en skala? XD

6 reaktioner till “En Ängel

  1. Svar: Förstår du inte? Om du (som är ”den andra kvinnan) blir tillsammans med en kille som då är otrogen med sin tjej kommer han (troligen) göra detsamma mot dig. Alltså vara otrogen.Vad bra att kissen var duktig :p

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s