Mitt träningsschema

Har funderat på det här med min träning faktiskt. Ska nog lägga upp ett schema, ska visa er hur jag hade tänkt.

Måndag: Rodden 10 min. Crosstrainern 20 min, Styrketräning, fokus på armar 30 min.
Tisdag: Intervall på löpbandet i 30 min, styrketräning, fokus på armar 30 min.
Onsdag: Crosstrainern 30 min, styrketräning, fokus på ben 30 min.
Torsdag: Rodden 10 min, intervall på löpbandet 20 min, styrketräning fokus på ben 30 min.
Fredag: Intervall på löpbandet 30 min, styrketräning allround 30 min.
Lördag: Crosstrainern 20 min, styrketräning allround 40 min.
Söndag: Intervall på löpbandet 30 min, styrketräning fokus på ben 30 min.
Observera att jag tränar inte alla dagar i veckan, utan ungefär fem dagar i veckan. Men vilodagarna är olika och om jag t.ex. åker dit på en lördag kan det vara skönt att veta vad man ska göra. Eller vad tycker du? Sen kan ju löpbandet vara upptaget, eftersom de är så få om dem.

(har skapat en ny kategori som heter *Träning*)

3 reaktioner till “Mitt träningsschema

  1. Jag vill också ha en träningskategori, men jag har redan så många… vilken underbar vecka! Får man fråga varför du tränar? Är det för att bygga styrka eller? :)SV: Jo… jag har haft en jävligt jobbig period nu, men det har varit en bra dag idag:) Men bloggen har ju fått ta stryk av det i alla fall.

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s