En slapp dag :)

Idag har jag inte gjort någonting vettigt. Orkar inte direkt men ska snart gå upp till farmor och se på Days of our lifes.

Har börjat göra en massa födelsedagskort till folk som fyller år (vad annars?).

2 reaktioner till “En slapp dag :)

  1. du är helt underbar på att visa din uppskattning mot dina vänner. Det är en bra egenskap. Håll fast vid den och stöt inte bort folk som jag gör när jag mår dåligt. Jag är ledsen men det känns som att hjärnan spelar mig ett spratt när jag mår dåligt. Att inte ha kvar vännerna. Men nu inser jag att jag är ingenting utan din vänskap, min älskade vän<3 om jag fortfarnade får lov att kalla mig det?

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s