Ny lag!

Eller inte lag men regel eller borttagning. (Kalla det som du tycker känns bäst)

Jag vet inte om det är bara jag som stör mig på reklam på bloggen eller masspublicering? Ni får hålla på med det om ni vill men inte på min blogg. Från och med den första februari publiceras inga bloggkommentarer som till exempel: att vara med i dagens blogg, eller andra olika sätt att göra reklam på min blogg till din. Jag vill inte ha reklam utan respons och feedback!
Så från och med den 1 februari 2011 publiceras inga reklamkommentarer eller masspublicering. De kommentarerna kommer inte att godkännas.

3 reaktioner till “Ny lag!

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s