(L)

Du fick mig att andas igen,
du var min respirator.
Jag kommer aldrig glömma
hur du ställde upp för mig, när
allt bara rasade för mig om och om igen.
Tack, vännen (L)
Den där glädjen du gav mig, dina lyckliga skratt.
Våra påhitt och alla sorger vi delat.

2 reaktioner till “(L)

  1. hjärtat, du vet att jag alltid finns här för att få dig upp från botten igen, det är en del av själva grejen. du vet att du alltid kan komma till mig, för jag finns här och tar emot dig när allting blir för tungt. när kraften går ur dig, ger jag dig ny. du vet att jag älskar dig ❤

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s