(I skuggan bredvid livet)

Någonting var fel, det kändes i hela magen på henne. Hon gick upp till övervåningen och in på sitt rum och låste. Sara var noga med att låsa, hon ville inte att personalen skulle komma olämpligt. Inne på rummet stod alla hennes saker från bup i olika lådor, en del saker hade hon tagit upp och satt upp på väggen, till exempel en bild på hennes mamma. Sara backade tre steg och kände hur ångesten vällde över henne, hur smärtan i henne ville spränga sig ur kroppen men kunde inte hitta den knappen så istället plågades den inuti henne och malde långsamt sönder henne. Dumma mamma, for igenom hennes huvud. Hon mindes den kvällen då polisen hade kommit och hämtat Saras mamma, hur hennes mamma lugnt hade sagt att det kommer gå bra men när Sara tittade på henne när hon inte visste så såg hon det; hon var nöjd över det hon hade gjort.

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s