Gudars :(

Jag lovade mig själv att sluta med detta,
jag lovade mig själv att sköta det där med
maten. Jag lovade men bröt det löftet.


Sluta tjata på mig, det gör mig bara irriterad.
Hm, ni borde förstå hur jag fungerar nu ?

2 reaktioner till “Gudars :(

  1. Matsalar kan vara jobbiga, inget att haka upp sig på! När du slutat skolan är det ingen som tycker att du ska äta i en stor sal med flera hundra personer och en hemsk ljudvolym. Nej, ”vuxna” kräver en lugn och avkopplande lunch miljö så varför kan inte du också få ha det så?! Du har massor av andra goda egenskaper så låt de sidorna bli ännu starkare istället! /En som inte känner dig men vill ge dig ett uppmuntrande ord på vägen

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s