Åh nej!

Det gick bra, du var duktig men …

Jag hatar mina egna misslyckanden, det gör jag!
Första skoldagen och jag pallade inte ens in i
matsalen, vad är det för fel på mig? Jag vill inte gråta,
jag vill inte göra er besvikna. Gud, vad ska jag ta mig till?

2 reaktioner till “Åh nej!

  1. Hejsan 🙂 Jag kan inte se något fel på dig du är bara rädd och osäker. Du måste försöka överstiga din rädsla! 😉 Jag har varit j*vligt höjdrädd men jag har ”tränat” bort det. Förut fick jag svindel men nu orkar och klarar jag att stå där det är högt:) Haha och från början kunde det knappt vara 1m xD Fjoskiogt jag vet men så hade jag det:( alla var på mig. Så jag fick gräva fram modet jag hade innom mig och visa dem alla 😉

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s