Tiffany :/

Anledningen till att jag inte orkar skriva är
min besvikelse, en besvikelse för en ägare till
en häst. En underbar häst, halvblod 1.53 ungefär.
Vita ben, på all fyra, en perfekt bläs med underbara
gångarter. – Vi får inte köpa den.
Den var ju tillsalu men ägaren ångrade sig.
– Gaah, jag ville ha den hästen!

En reaktion till “Tiffany :/

  1. Åh, precis som med mig och hunden.. 😦 Så jävla sorgligt när man vill av hela hjärtat och det inte går!Visst kan vi träffas! Nu mår jag mycket bättre. Kan du komma hem till mig?!?! Det vore skitkul!! Har tyvärr inga pengar på mobilen, hoppas du ser detta snart så att du inte tror att jag inte bryr mig 🙂 Puss!

    Gilla

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s