Its Hurt


Visst var det ett tag sen jag skrev. Men vem bryr sig.
Jag ska börja blogga igen, eller försöka.

Om Jag Är Död Kan Ingen Någonsing Såra Mig Igen

Ingenting har förändras, jag har varit inlagd i 5 månader, men e exakt lika självmordsbenägen som när jag kom in & de vet dom. De vet att jag väntar på rätt tillfälle, sen död.Men de vet inte vad de ska göra, mer än att vänta & se. Jag hatar livet. Det gör ont att andas, gråta, att le. För att le är bara att fejka.

Jag vet hur jag har mod till att försvinna.
Att skära upp handlederna

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s