Skriva av sig

I vilket fall som helst vill jag börja på Vänerskolan i vänersborg.
Jag vill bort ifrån Djäkneskolan i skara. Jag vill inte vara här.
Jag vill bara försvinne ut ur en massa människors liv.
Vilket jag ändå inte kommer att göra. Folk kommer att sakna mig,
iallafall som det säger & det måste jag väl lita på?

Antagligen. Är så trött på allt.

Jag kan inte lita på Marie längre, hon håller inte sin tystnadsplikt. Åsa-Maria har jag svårt att anförtro mig åt. men jag kämpar. Kerstin, ska snart sluta. Mammaledig igen. Sen med Mikaela känner jag mig snurrig. Jag vet inte vart jag har henne. Vlora. Hon hoppas (som hon sa) att jag inte kommer in på vänerskolan. Vilket jag tyckte va lute, jag vet inte. Det kanske är jobbigt att jag byter, men hon måste fatta, det är mitt liv. Mina betyg, som måste rättas till. Mitt mående med. Sen så har vi skolsköterskan, jag fattar inte vad vissa ser i henne, hon har aldrig tid, iallafall inte med mig. Sen har jag ju Anna. Hon ser mig inte längre. Hon säger att jag kan lita på henne. Men jag behöver henne, så finns hon inte där i princip. Sen så Isabella då, Jag vet inte. Hon säger att vi är vänner. Men vem vet, det verkar fan inte så. Jag känner mig osynlig i hennes närvaro ibland. Fast ibland tittar hon & pratar med mig. Sen så har vi Louise, K. Hon är världens underbaraste unge. Hon kan man alltid va med. Det är ju skönt. Sen har vi mamma & pappa, jag vet inte där.Jag kan nog inte lita på dem. Tyvärr.

En reaktion till “Skriva av sig

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s