Min dag …

Mina små förändringar har inte lyckas fullt ut. Jag klarar mig inte utan kuratorn, Mikaela har jag lyckas undvika ganska bra, knappt pratat med henne. Bara gått 2 dagar visserligen. Mina leenden har funkat till & från. Men allt gör som en stor press. Jag har börjat springa ut & ifrån lektionerna igen. Jag vet inte hur jag ska lösa denna mardrömmen?

JAG BLEV GODKÄND PÅ OPTIK PROVET. DET TRODDE JAG
ALDRIG. ÄR GLAD FÖR DET (DET VA DET JAG TRODDE JAG
INTE SKULLE BLI GODKÄND PÅ, PÅ NO:N ALLTSÅ ;D)

Jag har ringt Åsa-Maria. Vart desperat. Vet inte vad jag ska göra, för att må bra. Ringde. Jag grät. Fast det märkte nog inte hon, eller vad vet jag. I vilket fall. Jag försökte sätta ord på det onda. Vet inte om jag lyckades. Kanske. Kanske inte.

Sen det här med Mikaela.
Jag vet inte om jag kan anförtro mig åt henne, egentligen någon?

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s