Hundvakt & annat

Denna vecka (lördag till fredag). Har jag varit hundvakt. Vi har lekt med varann. Vart ute på långa promenader, kollat in kaninerna, & han blev beroende av mina fiskar. Haha!

Jag har inte varit inne & skrivit på ett tag. Men mitt liv har varit ett helvete. Har inte orkar Någonting i princip. Jag har haft 3 prov, 2 godkänt xD. Det är No:n som är svårare. I mitt tillstånd är jag nöjd med det jag gör. Fast jag vet inte om jag blev godkänd, på No:n. Men det är ju en känsla. Det blir nog omprov för min del. Jag har varit ifrån skolan ibland. Jag har inte skolkat, jag har flytt.

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s