Bara "vet inte" Mur

Suck, alla frågar, alla tjatar. Hur mår du? Hur känns det. Varför gör du så, varför vill du inte, varför orkar du inte? Hur lyckas du? Hur gör du, hur orkar du?

Alla dessa frågor, alla dagar, ut & in. Mest är varför frågorna jobbiga. Oftast finns det inget ”därför”. Jag tror folk har svårt att acceptera, att jag inte släpper in någon på livet mera. Alla bryr sig, men jag stänger ute allt & alla. Kanske är det mitt fel. Kanske är det det. Det är bara så himla orättvist, som fan!

Varje dag, mest i skolan, jag pallar inte att äta. Jag pallar inte att bli frågad. Jag vill inte ha det jag har, jag vill bara må bra, åtminstonde okej. Men jag vet inte, hur man mår bra. Hur fan mår man bra?

När jag är i skolan, äter jag varken lunch, eller frukost. Jag kan inte äta, det säger stopp. Magen vill bara spy upp allting, eller jag kanske bara inbillar mig. Jag vet inte.

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s