Snacka om segt

Alltså, ingenting är okej, ingenting kan hjälpa mig. Det bara är så. Jag har totalt fastnat! T.ex. idag. Jag rymde, fast ingen märkte det direkt. Åkte till Trollhättan. Tänkte sedan ta bussen till göteborg, men jag ångrade mig, åkte till skolan, så ingen märkte jag var borta, bara Bella, för jag berättade för henne.

Angelica är inte hemma. Snacka om att vara orolig.. Hon har tydligen hittat någon ”kille”. Det är inte bra. INTE BRA! Jag är orolig. Jag vet att hon har lätt att dra sig till fel typ ibland. Inte bra alltså.

Jag läser mycket teckenspråk just nu, vilket får mig att våga prata. Fast på ett nytt språk. Jag gillar verkligen teckenspråk.

Det funkar inte att skriva eller att prata längre, vet inte vad som är felet?

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s