Stallet.se = Man Kan Bli Beronde.

Jag ångrar aldrig i livet att jag blev medlem, nej. Jag har fått 1 riktigt underbar kompis, för livet känns det som. Felicia. Helt underbart unik. Jag har även träffat, Jennifer, & Lizze. De är 3 vänner som jag aldrig vill släppa taget om. Vännerna på stallet.se är det bästa som har hänt mig. Har stöttat mig i vårt och torrt. Jag har givetvis har över 300 vänner på stallet.se men inga riktiga, som står en nära.

När jag blev medlem, år 2002, blev jag ofta bestulen. Jag var ju bara ett ledsen, barn. Det sket väl dom i. De tog mitt stall, _pytt_ som jag älskade överallt annat. Jag grät hela helgen. Men sen i början av 2003 (jag hade _pytt_) ifrån hösten. fram till julen. Så skade jag i vilket fall ett nytt stall (_pytt_stampe_), då tänkte jag. Jag kanske kan bli känd? Men den tanken dog snabbt. Jag ville bara vara mig själv, jag fick ju vänner att snacka med. Men jag kunde inte hjälpa att jag saknade mitt förra stall. Jag mailade CREW. De trodde mig aldrig. Jag blev så förbannat ledsen. Men tiden gick, jag struntade i det. Jag fick ca 1000stp. Sen var dom väck, djuren, hästarna. Stallet var bestulet. Jag tappade lusten totalt. Så över sommaren 2003, var jag inte aktivt ett skit. (Ursäkta). Jag tror jag hade det stallet, ungefär till våren av 2004. Sedan började ett nytt liv för mig med stallet: __Stampe__.

__Stampe__, äger jag än idag. Jag älskar det. Jag bestämde mig att läsa en ”Lösenordskurs”, i ca 3 veckor, (alltså jag prenumerade på det på internet helt gratis :). Jag lärde mig välldigt mycket av det. Så idag så är mitt stall granterat 93% skyddat enligt ett test. Men i vilket fall, jag började upptäcka stallet.se mer och mer, jag upptäckte att stallet.se inte var någon direkt sida för hästintresserade, direkt. Det mesta hanlade om kändiskap, efter den versionen kom (den kom 2004), Man kan väll inte förneka att jag även ville bli sedd. Men jag gav upp fort den gången också. jag tror ärligt talat att alla försökt att bli kända non gång, vare sig de vill eller inte vill.

Jag började bli trakasserad, folk mailade & hotade mig. Jag blev rädd, men berättade aldrig för någon om detta. Jag trodde det var mitt eget fel, en gång lurade en killemig att han var en tjej. Han sa att han kunde visa sej i en cam. Jag sa visst okej, camen laddade. jag var ju nyfiken på tjejen. jag stirrade, sen höll jag på att spy. Han visade hans könsorgan. Fy fan, jag kan bara inte glömma 😦

Detta var bara lite övrigt om stallet.se bara liksom det mest negativa.

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s