Allt Vore Så Jäkla Bra Då ..

Allt vore bättre om jag inte fanns, allt borde så bra då. Då slipper alla mig. & jag slipper smärtan. Snipp Snapp slut, så var sagan slut.

Jag känner bara hur jag sakta åker ner i mörker, jag sitter fast, jag kommer varken frma eller bakåt. Jag känner hur jag hamnar efter. Hur min ilska, bara skriker inne i hela själen. Ibland kommer den ut, det visar sej igenom skärningar & kräkningar. Jag hatar det, men den här personen (kallas Macherita enligt mig), inne i huvudet gör mig så upprörd, hon utmanar mig, det värsta är att hon gapflabbar åt mig när jag inte klarar av henne. När jag blir förbannad, skär mig, gråter, inte orkar mera.. då retas hon.. & då blir jag arg! Jag skriker, gråter, skär mig.(kräks, har hänt p.g.a min ilska), jag ev. slåss. Jag förstår inte vad som har hänt med mig. Jag fattar inte. Jag har blivit totalt knäpp. Iallafall sjuk i huvudet, så jäkla SJUKT.. ”Suck” Jag orkar inte så mycket mera.. varför ska det vara så för?

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s