Allt Är Så Himla Sjukt :(

Det känns så sjukt. Jag känner ju inte mina känslor fullt ut. Det känns så fel. Jag vet inte vad jag känner om det här om att inte bo hemma. Mina tabletter lägger lock på mina känslor. Guud, vad jag får ångest. Jag borde ju känna någon sorg? Eller är det så okej. Så att jag mår bra av att inte vara hemma? Herreguud, mina tabletter gör även så jag hör röster. ”Du är inte värd att leva” ”Världen är mycket bättre än du” ”Du ska inte äta” ”Du är inte värd några vänner” ”Du är helt jävla värdelös, lika bra at du dör”, Detta visste jag innan, men hon behöver för fasen inte påmina mig hela tiden. Jag vill inte att hon gör det. Jag lever inte för att jag vill, jag lever för att inte såra andra. Jag kan inte så någon livsglädje. Jag kan inte anse att jag är värd att leva men för de andras skull Så lever jag. Det känns så hemskt att plåga min själ..

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s