I realy try

Jag sträcker mig upp, men jag kommer aldrig upp. Jag försöker ta mig ur, men jag är fast. Jag försöker fly, jag lyckas aldrig. Jag kan bara vara fast här.Jag försöker se ljus, allt är bara så svart. Jag försöker känna glädje, men sorgen svämmar över mig. Jag försöker verkligen resa mig, men någon knuffar ner mig igen. Jag försöker prata, men jag blir igonerad. Jag försöker verkligen. Men ingen märker, hur illa jag mår. Man får klrara sig på egen hand, tyvärr gillar jag inte min kurator så mycket, jag vill ha tillbaka min förra.. Hon var så bra, hon kände mig såväl, henne undgick inget…

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s