AAAARG!

Jahha, då står man där då. JAHHA! Jag borde ha fattat. Hon överger mej mer & mer. ARGHH! Varför överger alla mig, vad har jag gjort hela världen. !? Jag måste vara en usel vän. JAG MÅSTE vara MISSLYCKAD. Jag kan nästan vara med i Guinnes.. AAA! Varför ska allt bara bli fel, så jävla FEL.. Jag är ett problem barn.
Jag äter knappt, jag mår skit, jag pratar med kurator&psykolog, ringer BRIS. Har det jobbigt hemma & skolan. Hur orkar någon med mig egentligen?

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s