Orka Med Situationen?

Suckah! Har släppt the biggest bomb now :(. Min djupaste hemlighet. Att jag inte vill leva mera.. Suck! How can I be so STUPID? Varför blev det såhär. Jag klarar ju inte det här.. Det är så jävla sjukt. Varför är allt så tufft.

På morgonen bröt jag ut, inte i tårar, men i förtvivlan. M, kallar ju mig ”psykobarn”, ”missfoster” o.s.v.
På eftermiddagen tog ångesten överhand, kramade om mig för hårt. Jag skrev ett avskedsbrev. V fick tag på mig. Jag brast ihop, jag berättade att jag inte vill leva längre,, stackaren, V blir ju utomsig av oro. Vi gick till kurator.. pratade, hon fick reda på att jag blivit självmordsbenägen igen.. Suck!

Jag brast ihop bara för att pappa aldrig ber om förlåtelse, för att han säger att ”han önskar att jag var 18 år & kunde flytta hemifrån”, ”att jag bara vill vara i centrum”, ”att jag får hitt non annasatns att bo”, ”Enligt honom är jag bara en liten bebis”, Arrgghh!

Blir så jäkla sårad, sen snackar den ena vännen skit om den andra :/ Mitt liv?

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s