Förbannad & Sårad..

Arghh :@ ! Varför måste de låtsas som ingenting händer. Varför kan jag inte säga vad jag vill? Varför ber inte pappa om förlåtelse för? varför erkänner han inte heller för den delen? Ord gör ondare än slag ibland, & det gör de i det här fallet, jag kommer inte ta emot förlåtet, men är jag inte värd ett förlåt iallafall, om han ber om ursäkt vet jag att han ångrar sig men nu, vet jag ingenting. Det känns så hemskt. Jag vet ju inte ens vad jag vill. Okej, jag vill flytta, men hur länge. Mamma säger att om jag flyttar så kanske hon inte vill ha tillbaka mej, för att hon inte orkar. Min psykolog säger att man inte får säga så till sitt barn. I vilket fall, det gör ont i mig. I hela min själ, hjärta i hela min jävla värdelösa kropp. Varför ska allt smärtas för? Vareviga dag jag känna smärta i mitt hjärta.. Och jag hatar det, verkligen. Mitt liv rasar samman, totlat 😦

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s