Ensam

Varför känner jag mig så ensam för? Jag kan inte förstå. Känner mig så ensam & rädd. Vad är jag rädd för? Jag vill bara krypa ner & göra mig så liten som möjligt. Jag vill inte synas, jag vill inte höras. Jag vill bara försvinna, ut ur detta. Men vart ska jag ta vägen? En hel jävla värld, & jag vet inte vart jag ska vända mig. Det är så konstigt så.. & lär ju inte bli bättre. Det känns som om ju mer jag säger ju värre blir allt. Det känns som eller nej, jag vet! De som stöder mig nu. Kommer så småningen att överge mig. Det vill jag inte, men ”ingenting varar för evigt”. Jag tror jag är rädd att bli ensam & övergiven igen. Jag vill inte bli övergiven mera. Jag vill bli älskad för den jag är. Men problemet är: I cant be myself. Tragiskt men sant. Jag kan inte bara vara mig själv. jag kan inte ens framföra mina åsikter! Jag igoneras. Därför har jag slutat komma med förslag. De andra ser mig inte, jag tycker mina förslag, e hyfsat bra, men de bara ”nee, de e inte så bra”. Ge mig en chans. Fast nu framför jag ju inte mina åsikter om något, så det e ju bättre. Att börja 7:an var ju aldrig lätt.

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s