Undra Vem Jag Är Egentligen?

Hur eller vem är jag egentligen. Är jag en tillbaka dragen, ledsam, nerstämd, tyst tjej, eller är jag en pratsam, skämtsam & glad Suzze? Det är nog bara jag som vet det, & jag är rädd att det är —> tillbaka dragen, tyst, ledsam, tystsam <— . Nåväl, alla är inte perfekt. I vilket fall, jag är en välldigt djurgalentjej & musiktokig, om de 2 sakerna inte fanns, skulle min värld gå under, de sviker mig aldrig, speciellt inte djuren!

Jag har & skäms fortfarande för min hörselskada. Jag minns min bestis J. När J fick reda på det blev hon chockad, vi hade licksom varit bästisar i ca 1 år. Fast vi är inte bästisar längre. Min ridlärare vet inte om min hörselskada, & inte mina vikarier i skolan ibland, t.ex. när Å var sjuk så hade vi H i några månader om jag inte minns fel, & hon fick inte reda på min hörselskda fören efter ett tag, hon fick sedan reda på den, men jag berättade aldrig att jag hade hjälpmedel i skolan. Noway! Det finns så många som fortfarande som inte vet om den. Ibland är det liet jobbigt, men det är väll mitt egna fel.

I skolan är det sådär, det värsta problemet angåendet hörseln, är väll miljön, högt tak, det gör så det ekar & jag som är extremt känsligt för höga ljud (jag tycker jag e känsligare nu än förr), sen så har vi bandspelaren, när vi gör hörövningar, det e så himla tråkigt! Jag hör var & vartannat ord ibland, men det e jobbigast om det e tyska elr engelska, det e ett främmande språk & svårt att höra, men det brukar gå hyfsat.

I maten brukar jag gå senare än de andra, bara för att det ska vara lugnare miljö, tystare. Jag brukar få någon att gå med senare. Men annars så klarar jag mig, det gjorde jag förr. Varför skulle jag inte klara mig nu? är jag för beroende av andra? Behöver jag ha andra i min närhet? För att inte känna mig rädd? Blir jag rädd när jag blir ensam? Jo, lite. På sätt och vis, jag e nog mest att stöta ihop med dem igen. Hoppas bara att de inte ger sig på mig igen.

Lämna ett spår så jag kan finna dig också

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s